De Fabriek
/


Lekker eten & drinken

 

Diner

Vooraf

Zalmcocktail: in een ander jasje

Carpaccio: met kaas, pijnboompitjes, sla en dressing

Knoflookgamba's en chili: met een frisse salade en radijs

Bieten carpaccio: dungesneden biet met kappertjes en sesamolie 

 

Soepje

Tomatensoep

Soep van Brechje


Plukbrood 

Plukbrood uit de oven: met kruidenboter, pesto en kaas

Plukbrood uit de oven: met olijfolie, zeezout, rozemarijn met een knoflook dip

plukbrood uit de oven: met ham, bruschetta en kaas


 Voor de kinderen

saté met frietjes en een fruitspiesje

Bitterballen met frietjes

Frikandel met frietjes

Kipnuggets met frietjes

 

Hoofdgerechten

Saté: van de plaat met salade

Boerderijkip: met cognacsaus

Tournedos: met rode port saus en warme groente op het bord

Ossenhaaspuntjes: met rode port saus of peper saus

diamanthaas: met warme groente, zoete aardappel, champignons en rode port saus

mixed grill: met rode port of peper saus

Lekker visje

Vega: van de Chef


Salades

Salade vis

Salade Vega

Salade Vlees

 

Dessert

chocolade mousse: met ruby en pure chocolade

Boerenijs: van de ijsboerderij 'op ons erf' uit Heijen met crumbles en warme appeltjes

Nienkes stroopwafeltwist: mascarpone met stroopwafel crunch en gezouten caramelsaus

Tiramisu

Klein ijsje met chocoladesaus

Kinder ijsje