De Fabriek
/

Lekker eten & drinken

 

Onze diner gerechten

Vooraf

Gerookte zalm: met een frisse limoendressing en sla

Carpaccio: met kaas, pijnboompitjes, sla en dressing

Knoflookgamba's en chili: op oerbrood met sla

Broodschaaltje geitenkaas: met cranberry, zongedroogde tomaat, sla, pompoenpitjes en een frisse dressing

 

Soepje

Tomatensoep

Soep van Brechje

 

Plukbrood uit de oven: met kruidenboter, pesto en kaas

Plukbrood uit de oven: met olijfolie, zeezout, rozemarijn met een knoflookdip

 

Voor de kinderen

Bitterballen met frietjes

Frikandel met frietjes

Kipnuggets met frietjes

 

Hoofdgerechten

Saté: van de plaat met salade

Scharrel kipspies: van de plaat met pittige piri piri saus en salade

Tournedos: met rode port saus en warme groente op het bord

Ossenhaaspuntjes: met rode port saus of peper saus

Vega: van de Chef

Lekker visje


Salades

Salade vis

Salade geitenkaas

Salade kip

 

Dessert

Boerenijs: van de ijsboerderij 'op ons erf' uit Heijen met seizoensvruchten

Nienkes stroopwafeltwist: mascarpone met stroopwafel crunch en gezouten caramelsaus

Lemon cheese cake

Klein ijsje met chocoladesaus

Kinderijsje