De Fabriek
/

Lekker eten & drinken

 

Onze diner gerechten

Vooraf

Gerookte zalm: met een frisse limoendressing en sla

Carpaccio: met kaas, pijnboompitjes, sla en dressing

Knoflookgamba's en chili: op oerbrood met sla

Caprese: mozzarella, tomaat en basilicumm 

 

Soepje

Tomatensoep

Soep van Brechje


Plukbrood 

Plukbrood uit de oven: met kruidenboter, pesto en kaas

Plukbrood uit de oven: met olijfolie, zeezout, rozemarijn met een knoflook dip

plukbrood uit de oven: met ham, bruschetta en kaas


 Voor de kinderen

Bitterballen met frietjes

Frikandel met frietjes

Kipnuggets met frietjes

 

Hoofdgerechten

Saté: van de plaat met salade

Boerderijkip: met cognacsaus

Tournedos: met rode port saus en warme groente op het bord

Ossenhaaspuntjes: met rode port saus of peper saus

Lekker visje

Vega: van de Chef


Salades

Salade vis

Salade Vega

Salade Vlees

 

Dessert

Boerenijs: van de ijsboerderij 'op ons erf' uit Heijen met seizoensvruchten

Nienkes stroopwafeltwist: mascarpone met stroopwafel crunch en gezouten caramelsaus

Tiramisu

Klein ijsje met chocoladesaus

Kinderijsje