De Fabriek
/


Lekker eten en drinken

 

Diner

Geniet van gastronomie, de kunst van het koken in een ongedwongen sfeer bij restaurant De Fabriek. Laat je verassen door de vernieuwende gerechten die bestaan uit mooie, herkenbare en verse producten.

Vooraf

Zalmcocktail: in een ander jasje

Carpaccio: met kaas, pijnboompitjes, sla en dressing

Knoflookgamba's en chili: met een frisse salade en radijs

Bieten carpaccio: dungesneden biet met kappertjes en sesamolie 

 

Soepje

Tomatensoep

Soep van Brechje


Plukbrood 

Plukbrood uit de oven: met kruidenboter, pesto en kaas

Plukbrood uit de oven: met olijfolie, zeezout, rozemarijn met een knoflook dip

plukbrood uit de oven: met ham, bruschetta en kaas


 Voor de kinderen

saté met frietjes en een fruitspiesje

Bitterballen met frietjes

Frikandel met frietjes

Kipnuggets met frietjes

 

Hoofdgerechten

Saté: van de plaat met salade

Boerderijkip: met cognacsaus

Tournedos: met rode port saus en warme groente op het bord

Ossenhaaspuntjes: met rode port saus of peper saus

diamanthaas: met warme groente, zoete aardappel, champignons en rode port saus

mixed grill: met rode port of peper saus

Lekker visje

Vega: van de Chef


Salades

Salade vis

Salade Vega

Salade Vlees

 

Dessert

chocolade mousse: met ruby en pure chocolade

Boerenijs: van de ijsboerderij 'op ons erf' uit Heijen met crumbles en warme appeltjes

Nienkes stroopwafeltwist: mascarpone met stroopwafel crunch en gezouten caramelsaus

Tiramisu

Klein ijsje met chocoladesaus

Kinder ijsje