De Fabriek 
Lekker eten en Drinken 

Sfeervol met een industriële touch 

Anders, creatiever, en effectiever! 

Wilt u een feest geven, en het net een tikkeltje anders. Feesten in een unieke gezellige sfeer. Wij gaan voor een een onvergetelijke middag/avond. Of het een vergadering, bedrijfsfeestje, bruiloft, verjaardagsfeest, of jubileum is; voor iedere gelegenheid regelen wij het van a tot z, geheel naar uw wensen!

Wij hebben de capaciteiten voor een feest van maximaal 75 personen zittend, of voor 100 personen staand. Maar het is natuurlijk ook goed te gebruiken voor kleinere feestjes/partijen vanaf 30 personen. 

Feestelijke hapjes

Dagverse producten en ingrediënten, zo bereiden wij onze heerlijke hapjes. Binnenkort een feestje, maar zelf geen zin om de hele dag in de keuken te staan. Geen Probleem. De Fabriek staat voor u klaar! 

Wij zorgen voor overheerlijke diverse hapjes voor ieder wat wils. Heeft u ideeën of speciale wensen laat het ons weten. Allergenen zijn voor ons geen probleem. 

De Fabriek verzorgt uw heerlijke hapjes vanaf 15 personen. Wij hopen dat onze samengestelde hapjes naar uw wens zijn, mocht u andere wensen hebben dan maken wij graag met u een afspraak om onder het genot van een kopje koffie uw wensen te bespreken. 

Wilt u een feest om nooit te vergeten! Neem dan contact met ons op:

Tel.nr:                     0485 - 23 16 03
E-mail:                    info@defabriekheijen.nl
Adres:                     De grens 3
                                 6598 DK Heijen